Ovsena kaša AVENA  je kvalitetan obrok koji  rešava probleme  nametnute savremenim načinom života.  Brzom pripremom nam kupuje dragoceno vreme, slatkastim  ukusom vraća osmeh.

Ovsena kaša AVENA  SA MALINAMA  sadrži sitne komadiće maline koja je skoro potpuno dehidrisana procesom liofilizacije. U pitanju je prirodan postupak u kome se malina izlaže niskim temperaturama I na taj način se iz nje uklanja voda, a čuva kvalitet. Kaša odiše slatkastim ukusom, a u nju se kao dodatak mogu ubaciti I sveže voće, može se obogatiti lešnikom, bademom, golicom, lanom, susamom, orasima… Prelivena posnim šlagom I posuta komadićima crne čokolade, biće veoma poželjna poslastica za predah na poslu.

Neto masa: 50 g

 

Ovsena kaša AVENA SA JAGODAMA za 3 minuta može obojiti vaše jutro utopao I nasmejan dan. Možete je nositi na putovanje, kampovanje, odmor… Jednostavno se sprema čak I na poslu. Najbrži je lagan obrok pred naporan trening. Sadrži sitne komadiće liofilizovane jagode. Savršeno se slaže sa šlagom, svežim jagodama, bananom, sitno seckanom jabukom, crnom čokoladom… Mogu joj se dodati golica, lan, susam, lešnik, badem… Jednako je ukusna topla I hladna.  

Neto masa: 50 g

 

 

Ovsena kaša  AVENA NEUTRAL je blago zaslađena fruktozom, lako svarljiva I izuzetno prijatna za jelo. Priprema se za 3 minuta, a zahvaljujući praktičnom pakovanju može u svakoj prilici biti uz nas. Idealno je rešenje za brz obrok pred svakodnevnu guzvu, lagan dorucak na poslu, zdrava poslastica u koju možete dodati suvo voće (smokvu, grožđe, ananas, kajsiju, papaju…), razno zrnevlje (badem, lešnik, orahe, suncokret, golicu…), kao I sveže voće. Može se preliti šlagom, posuti cimetom, mogu se dodati komadići crne čokolade… Ovsena kaša NEUTRAL pruža nebrojene mogućnosti, hrani telo I maštu!

Neto masa: 50 g

 

 

Ovsena kaša AVENA SA BOROVNICAMA  je odličan izbor za sladak početak dana, instant užina ili lagan večernji obrok . Nakon pripreme može se ohladiti  u frižideru I služiti kao nesvakidašnji dezert, čak I u kombinaciji sa nekim od drugih Avena  ukusa.

Neto masa: 50 g

 

 

Način upotrebe:

Sadržaj kesice sasuti u šolju ili  tanjir, preliti sa 150 ml vrele vode, dobro promešati I ostaviti da odstoji 3 do 5 minuta.

AVENA – Naš recept za osmeh!

 

 

HYPERIC

Adresa HypericKontakti Hyperic

Telefon HypericFacebook Hyperic